Hamarosan beköszönt a tavasz, és eltehetjük a téli csizmákat. Éppen ezért, ha szükséged lenne egy új tavaszi lábbelire, eljött az ideje, hogy körbenézz, és kiválaszd a kedvencedet, mielőtt még elfogy a méretedben.

Bár a magas sarkú cipők nagyon nőiesek, a hétköznapokban a legtöbben inkább a sokoldalú lapos talpúakra szavaznak a kényelem miatt. Ezért is válogattunk most ezek közül.

Kényelmes, divatos tavaszi cipők

Körképünkben olyan darabokat gyűjtöttünk össze, amik hosszú távon sem nyomják majd a lábadat, és nagyon sikkesek idén. Ebben az évben továbbra is hódítanak a chunky loaferek és mokaszinok, de a balerinacipők is visszatértek. A cipődivat most is kissé megosztó, a hangsúlyos, vastag talpú lábbeliket ugyanis nem mindenki kedveli, de annak is meglesz majd a kedvence, aki egészen más stílusra vágyik. Ezek a csinos darabok jó választások, ha lecserélnéd a szokásos, rohangálós sportcipőt.

Instagram vs. valóság – A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Forrás: https://femina.hu/szepseg/tavaszi-cipok-2023/