Alapvetően az a fontos, hogy mindenki a saját ízlése, stílusa szerint öltözködjön, és a lehető legjobban érezze magát a bőrében. Viszont az köztudott, hogy minden testalkat esetén vannak olyan darabok, amik előnyösebbek, és olyanok is, amik előnytelenebbek.

A francia nők általában tudják, milyen szettekben a legcsinosabbak, ezért sokan megpróbálják eltanulni a trükkjeiket. A vlogger, Frederique Bros pedig ebben segít követőinek a YouTube-on.

Öltözködési hibák molett alkaton

Egy videójában azt árulta el, mik azok az öltözködési hibák, amik szerinte nagyon el tudják rontani a molett nők megjelenését, és melyek azok a darabok, amik igencsak előnytelenné teszik az összhatást. Kattints, és nézd meg – akár automatikus angol felirattal!

Úgy véli, a nem megfelelő, túl nagy vagy túl kicsi melltartó, a túlzottan bő, zsákszerű darabok, a mindent eltakaró maxiruhák is tönkreteszik az összképet, nem beszélve a testalkathoz nem illő, silány minőségű vagy túlságosan az aktuális divatnak megfelelő szettekről. Erős lábak esetén az extra szűk skinny farmertől is óva int, de a laza réteges öltözködést és a nagy mintákkal ellátott vagy alakot teljesen elrejtő darabokat sem ajánlja. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Mindezek mellett hangsúlyozta: minden nő és minden testalkat gyönyörű, a lényeg az egészség, az önbizalom, és az, hogy az ember ne próbálja folyton takargatni az alakját, inkább találja meg azt, ami a legelőnyösebb számára. Tanácsai azonban inkább csak érdekességképp szolgálnak.

Olvass tovább! A legdurvább öltözködési bakik a francia nő szerint

A francia vlogger szerint teljesen tönkreteszik az összhatást ezek az öltözködési bakik.

(Borítókép: Getty Images Hungary.)

Forrás: https://femina.hu/szepseg/elonytelen-ruhadarabok-molett-alkaton/