A tavasz és a nyár a sikkes szoknyák szezonja, sokan mégis ódzkodnak ezektől a nőies daraboktól. Pedig valamennyi testalkathoz meg lehet találni a legjobb fazont, és minden korosztály választhat magának olyanokat a kínálatból, amikben komfortosan érezheti magát.

Vannak, akik úgy gondolják, ötven felett el kell búcsúzniuk a szoknyáktól, pedig ez nem igaz. Összegyűjtöttünk néhány fazont, amivel egyszerűen nem lőhetsz mellé, és ami nemcsak csinos, elegáns választás, de még az önbizalmadat is megdobja majd.

Nőies, divatos szoknyák 50 feletti nőknek

A midiszoknyák már évek óta ultrasikkesek. Idén hódít belőlük a farmeranyagú és a pliszírozott változat is, de szatén- és A vonalú darabokat is találsz a kínálatban. Nagy előnyük, hogy nem fednek fel túl sokat a lábakból, de kiemelik a derekat, és nagyon nőiesek. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a tavaszi szezon legdivatosabb darabjait.

Nézz divatos tavaszi ruhákat, amik 50 felett nagyon csinosak!

Olyan egészruhákat gyűjtöttünk össze árakkal és lelőhelyekkel, amik elegánsak, mégis sikkesek, nem túl rövidek, nem mutatnak túl sokat, de gyönyörűen kihangsúlyozzák és karcsúsítják a derekat

Borítókép: Getty Images Hungary.

Forrás: https://femina.hu/szepseg/tavaszi-szoknyak-50-felett/