A téli öltözködés nem könnyíti meg a hajformázást. Egyrészt azért, mert az esős, havas időkben sokak tincsei rakoncátlanná válnak, a göndörített fürtök kiegyenesednek, az egyenesített tincsek pedig gyakran szálkássá, hullámossá alakulnak a nedvességtől. Másrészt pedig azért, mert a sapkákhoz és a garbós pulcsikhoz nem egyszerű frizurát választani.

A magas nyakú pulóverekhez a legtöbben a lógó hajat vagy a magasra kötött copfot választják, de ha ezeknél kreatívabb, csinosabb és nőiesebb ötletekre vágysz, akkor is lesz miből választanod: hat ultrasikkes hajat mutatunk, amit gyorsan el is készíthetsz.

Nőies frizurák pulcsihoz

Az alábbi két videóban három-három frizurát láthatsz, a vlogger pedig azt is bemutatja lépésről lépésre, hogy hogyan valósíthatod meg őket. Ne aggódj, nincs szükség hozzájuk különösebb kézügyességre vagy fodrásztehetségre, sőt még angoltudásra sem: csak kövesd a felvételen látható mozdulatokat, hogy hamar összedobhasd őket. Csak hajgumikra és hullámcsatokra lesz hozzájuk szükséged.

Az első, kissé függőleges masnira hajazó félkontyhoz például először a hajad felső rétegét kell összekötnöd, majd masni alakúra formálnod, a másodikhoz pedig csak egy tarkóra kötött lófarokra, majd néhány csavarásra lesz szükséged. A harmadik, csavart copf pedig bár bonyolultnak tűnik, elképesztően egyszerű: kösd össze a hajadat, válaszd ketté, majd a két tincset is még ketté. Csavard össze először a két vékonyabb réteget, aztán a két vastagabbat, lazítsd meg kicsit a szálakat, a végeket pedig rögzítsd hajgumival.

A cikk az ajánló után folytatódik

A második videóban szintén nagyon sikkes ötleteket találhatsz. Itt egy csavart lófarokkal kezd a vlogger, amit úgy valósíthatsz meg, hogy kettéválasztod a hajadat, az egyik részből copfot kötsz, a másikat pedig rátekered. A második ötlet egy csavart konty, amihez szintén csak egy lófarokra és a hajad feltekerésére van szükség. Ha figyeled, ő hogyan csinálja, egyszerű dolgod lesz. A harmadik pedig egy apró félcopfokból álló frizura, amit úgy dobhatsz össze, ha pici tincseket kötsz a hajad felső részén, majd ezeket forgatod át a felvételen látható módon.

A fenti ötleteket bárki könnyen elkészítheti még hétköznap reggel is, hiszen nem igényelnek túl sok időt. Érdemes azonban hétvégén próbálkoznod velük először, amikor ráérősebben kísérletezgethesz.

Egyszerű frizurák lenőtt hajhoz

Mutatunk néhány olyan egyszerűen és gyorsan elkészíthető fazont, mellyel szuperül trükközhetsz: ezek elterelik a figyelmet a hajtövekről, és oldják a kontrasztot a haj természetes színe és a festés között. Akár munkába, akár bevásárláshoz vagy otthonra is viselheted őket, ráadásul nem kell túlságosan ügyesnek lenned a megvalósításukhoz. Ha unod a sima copfot, ezek közül válogass.

Forrás: https://femina.hu/szepseg/frizurak-pulcsihoz/