A gyulladáscsökkentő gyógynövények belsőleg és külsőleg alkalmazva is hasznos segítséget jelentenek a bőrápolásban, az olykor fájdalmas, kellemetlen tünetek mielőbbi enyhítésében.

A legerősebb bőrtápláló gyógynövények hatékonyan csökkentik a gyulladást, leviszik a külső pirosságot, enyhítik a viszkető, égő, irritáló érzést, de a regenerálódást is elősegítik a sérüléseket követően. A tünetek legbiztosabb kezelési módja természetesen minden esetben a háttérben álló okoktól függ.

Gyógynövények bőrgyulladásra

A látszólag szűnni nem akaró bőrproblémák elmulasztására a természet ereje is segítségül hívható, vásárolhatók akár kész gyógyhatású krémek a drogériákban, gyógyszertárakban, de otthon is összeállítható egy remek nyugtató hatású kence, némelyik növény pedig lemosóként alkalmazható.

(Képek: Getty Images Hungary.)

A velünk élő nárcizmus – Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Forrás: https://femina.hu/szepseg/gyogynovenyek-borgyulladasra/