A fodrásztól és a sminkestől kilépve sokan teljesen új embernek érzik magukat, még akkor is, ha nem kértek nagyobb változtatást. Ezek után képzeld csak el, milyen lenne, ha két profi venne teljes kezelésbe, és azt ígérnék, újjávarázsolják a megjelenésedet.

Az orosz sminkmester, Oksana Trunova és a fodrász, Olga Tarasova szépségszalonjukban közösen alakítják át a hozzájuk érkező, vállalkozó szellemű vendégeket, méghozzá sokszor úgy, hogy a nők száz százalékban rájuk bízzák a külsejüket.

Ennyit számít egy jó frizura és smink

Mindketten felmérik, milyen frizura és hajszín, illetve milyen árnyalatú, típusú smink illene a legjobban a klienseikhez, és ezek alapján alakítják őket át. Az előtte-utána fotókat az Instagramra is posztolják, és hatalmas siker aratnak velük: több mint negyvenezren követik Oksana oldalát, és nem győzik dicsérni az átváltoztatásait. 

Nemcsak új külsőt, hanem önbizalmat is adnak a nőknek, és megmutatják nekik, hogyan hangsúlyozhatják ki arcuk legelőnyösebb részleteit.

Ennek a nőnek például sokkal jobban áll a frufrus fazon, a sminkje pedig gyönyörűen kiemeli a kék szemeit.

A cikk az ajánló után folytatódik

A vagány pixie-nek és a sötétebb, élettel telibb árnyalatnak köszönhetően éveket fiatalodott az alábbi vendég.

A rövid haj rendkívül nőies tud lenni: ezt bizonyítja az alábbi fotó is.

Ezerszer csinosabb lett a sikkes bobbal, ami szépen kiemeli és keretezi az arcát, a tincsei pedig sokkal rendezettebbnek tűnnek.

A frufru nemcsak divatos, de sokaknak remekül áll. 

A hullámos, tépett tincsek szuperül feldobták a megjelenését. Nagyon nőies lett az eredmény.

Gyönyörű frizurát varázsolt a fodrász a lenőtt, elrontott tincsekből

A hajszobrászok előtte-utána fotókon mutatták meg Instagram-oldalukon a látványos változásokat. Meseszépek lettek az egykor megviselt frizurák.

(Borítókép: Getty Images Hungary)  

Forrás: https://femina.hu/szepseg/fodrasz-sminkes-atalakitasok-elotte-utana/