Az idei hajdivatban, ahogy már évek óta, nagy kedvencek a rövidebb fazonok, amik ugyanúgy nőiesek tudnak lenni, mint a hosszú tincsek.

Ősszel tovább hódítanak a tépett vágások, a pixie-k, na és persze a frufruk is. Ha új frizurára vágysz, érdemes körülnézned az alábbi ötletek közt: az ősz legdivatosabb rövid hajait gyűjtöttük most össze.

Divatos rövid frizurák őszre

A fodrászok, a sztárok és a bloggerek már javában posztolják a szezon legmenőbb frizuráit az Instagramra, így bőven van miből inspirációt meríteni, ha te is beújítanál egy kicsit. Most a fokozatosra vágott, texturált és shaggy hajak a legsikkesebbek, a franciás hatású frizurák pedig sosem mennek ki a divatból, és most különösen népszerűek. Ez a bob például garantáltan ultranőies hatást kelt.

A középen elválasztott curtain frufru és a tépett, kócos hatású haj nagyon jó kombináció. Ez a fazon pedig túl sok formázást sem igényel.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ha egy modern, határozottságot sugalló, vagány vágásra vágysz, akkor válassz egy rövid pixie-t, ami szív alakú és ovális, hosszúkás archoz is jól passzol.

A hosszabb, kissé retró hatású, tépett pixie szintén nagyon menő ősszel, és még az arcot is nyújtja.

Hullámos hajból szuperül mutat a rövidebb, befelé szárított bob. Ez a frizura mindig elegáns, nőies külsőt varázsol viselőjének.

Göndör hajból pedig idén a mikrobob a nagy kedvenc, természetesen mikrofrufruval. Az biztos, hogy egy ilyen modern, különleges frizurával kitűnsz majd a tömegből.

A lobfazonok terén is a tépettebb változatok hódítanak ősszel. 

De a mullet és a pixie keveréke, a mixie is nagyon menő. Ha szereted a feltűnőbb, bevállalósabb vágásokat, érdemes tenni vele egy próbát.

Extra bongyor fürtökből pedig nagyon szexi lesz ez a megemelt, oldalra húzott frufruval kiegészített frizura. Nekünk kicsit Marilyn Monroe haját idézi göndör változatban.

A legelőnytelenebb frizurák vékony szálú hajból

Attól, hogy egy vágás divatos, még nem érdemes azonnal azt kérned a fodrásztól. Attól is függ ugyanis, hogy jól áll-e, hogy milyen a hajad: vékony, törékeny szálak esetén a következőket ne válaszd.

Forrás: https://femina.hu/szepseg/rovid-frizurak-osz/