Minden testalkathoz megvannak a legjobban passzoló ruhák, így ha valaki trükközni szeretne egy kicsit, csak annyit kell tennie, hogy megfelelő módon kombinálja ezeket. Ha pedig valaki ihletet szeretne meríteni ehhez, érdemes az Instagramon és a TikTokon nézelődni.

Az alacsonyabb nők számára például tökéletes inspiráció lehet a körülbelül 153 centis Joanne, aki egyszerű, de nagyon nőies szettjeivel szuperül hangsúlyozza alakját.

A 153 centis blogger sikkes szettjei

A kétgyermekes anyáról első ránézésre senki nem mondaná meg, hogy hány centi, ugyanis a lehető legelőnyösebben öltözködik a magasságához. Figyel arra, hogy ruhái ne mutassák optikailag szélesebbnek vagy kisebbnek, és általában arra is ügyel, hogy kiemelje derekát. Ez a fekete összeállítás például slankít, a bézs blézer pedig nyújtja az alakot, és feldobja a sötét darabokat.

A hosszú szárú csizma és a hosszú kabát kombinációja erőteljesen nyújtja az alakot.

A pulóverruhák akkor lesznek a legcsinosabbak, ha hosszú szárú csizmával és blézerrel vagy szövetkabáttal viseled őket. Szintén nagyon előnyös, ha a bézs különböző árnyalatait párosítod egymással.

A cikk az ajánló után folytatódik

A farmer és a fehér ing mindig telitalálat: válassz lábnyújtó trapéznadrágot és hosszított inget a legjobb összhatásért.

Az alakot követő, de nem túl szűk maxiruhák minden alacsony nőnek jól állnak, főleg akkor, ha rövid kabáttal viseled őket.

A hosszított blézerek még csinosabbak, ha övvel egészíted ki őket.

A magasított derekú rövidnadrágok az alacsony nők jó barátai. Hosszú csizmával és blézerrel előnyösek és dögösek.

Alacsony, hétköznapi nők mutatták meg kedvenc szettjeiket: nézd meg őket!

A 165 centi alatti hölgyek zseniálisan trükköznek szettjeikkel: mesésen állnak rajtuk a következő összeállítások.

Képek: Instagram/petitesideofstyle.

Forrás: https://femina.hu/szepseg/153-centis-blogger-oltozkodese/