Jennifer Coolidge az Amerikai pite című sorozattal robbant be a köztudatba Stifler mamájaként. Azóta több filmben és sorozatban is feltűnt, most pedig a Fehér Lótuszban nyújtott alakítása miatt irányult rá újra a reflektorfény, amiért Golden Globe- és Emmy-díjat is nyert.

A 61 éves sztárért rajong az egész net. Mindenki az Emmy-gálán mondott beszédéről posztolt, ami igencsak szokatlanra és annyira hosszúra sikeredett, hogy zenével próbálták belefojtani a szót, ő viszont nem ijedt meg, hanem inkább táncra perdült. De első TikTok-videójáért is odavoltak az emberek.

61 éves Jennifer Coolidge stílusa

Jennifer Coolidge most nagyobb figyelmet kap, mint karrierje során eddig bármikor, és láthatóan nagyon élvezi. A színésznő nemcsak elképesztően energikus és életvidám, de vicces és stílusos is. Imádja a testhezálló, telt idomait kiemelő, hosszú estélyiket, a csillogó anyagokat, és mindig nagyon dögös. A legtöbbször fekete szettekre szavaz, megjelenése mégsem tűnik soha unalmasnak. Képeken mutatjuk legjobb összeállításait.

Instagram vs. valóság – A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary.

Forrás: https://femina.hu/szepseg/jennifer-coolidge-stilusa/