Emma Thompson, a kétszeres Oscar- és Golden Globe-díjas brit színésznő nem fél megélni az évek múlását, ősz hajjal jelenik meg a vörös szőnyegen, és a plasztikai beavatkozásokra is nemet mondott.

Emma Thompson olyan filmekben játszott, mint a Minden jót, Leo Grande, az Igazából szerelem, az Értelem és érzelem, a Nanny McPhee és a nagy bumm vagy a Harry Potter-filmek. A brit színésznő nem csupán a filmvásznon tündököl, tevékenysége aktivistaként is jelentős, többek között a Greenpeace és a British Refugee Council (Menekültügyi Tanács) munkájában is részt vesz. Férjével egy ruandai népirtás során elárvult fiút is örökbe fogadtak. Számos környezetvédelmi célú tüntetésen is feltűnik, véleményének nem fél hangot adni.

Emma Thompson stílusa

A 63 éves színésznő megjelenése mindig kifogástalan, különleges szetteket választ az eseményekre, a legtöbbször nadrágot visel. Ősz tincsekkel is igazi stílusikon, csak úgy süt róla a magabiztosság, mesésen fest az elegáns kreációkban és a lazább ruhadarabokban is, bátran húz színes blézert vagy feltűnőbb lábbelit, egyszerűen nem tud mellényúlni. Mutatjuk a legjobb szettjeit.

(Borító- és ajánlókép: Getty Images / picture alliance.)

Instagram vs. valóság – A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Forrás: https://femina.hu/szepseg/emma-thompson-stilusa/