Petra van Bremen, a 63 éves holland modell története nem mindennapi: a stílusos hölgy kétszer is befutott, először 17 éves korában debütált a kifutókon, később azonban a szakma háttérbe szorult életében. Az elmúlt években mégis hatalmas követőtáborra tett szert.

Bár életében mindvégig manökenként szeretett volna kiteljesedni, végül negyvenes évei közepén férje biztatására jelentkezett ismét egy divatügynökséghez, amelyet követően több fotózáson részt vehetett.

Petra van Bremen stílusa

Petra van Bremen 63 éves korában is rendkívül aktív az Instagramon, kortalan stílusáért, vagány szettjeiért, nőies kisugárzásáért pedig valósággal rajonganak az emberek. A dögös, csinos street style, azaz utcai szetteket még a fiatalok is előszeretettel lesik el a modelltől, ráadásul a legfontosabb divatmagazinok is felfigyeltek rá. 

(Képek: Getty Images Hungary.)

A velünk élő nárcizmus – Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Forrás: https://femina.hu/szepseg/petra-van-bremen-stilusa/