A francia nők, ahogy minden évszakban, télen is nagyon sikkesek. Mesterire fejlesztették a réteges öltözködés és a nőies stílus kombinációját. És bár általában klasszikus, örök darabokra szavaznak, egy kicsit mindig beépítik az aktuális trendeket is az öltözködésükbe.

2023-ban sincs ez másképp: idén is imádják az aktuális trendeket belecsempészni a szettjeikbe. Mutatjuk is, mik azok a ruhák, amik nem hiányozhatnak a szekrényükből ebben az évben.

A francia nők kedvenc ruhadarabjai idén

Bő szárú, elegáns nadrág

A skinny fazonok egyre kevesebb szerepet kapnak a divatban, helyüket szép fokozatosan a bővebb szabások veszik át. A francia nők különösen kedvelik a bő szárú, magas derekú, esetleg derékban húzott vagy élére vasalt darabokat, ezek ugyanis elképesztően elegánsak és nőiesek, ráadásul karcsúsítanak is. Egy egyszerű felsővel is jól mutatnak, az öv pedig csak még tovább erősíti alakformáló hatásukat.

Midiszoknya

A miniszoknyák helyett gyakran a midi hosszúságú darabokat választják, melyek kifinomultabbak, sikkesebbek és visszafogottabbak is. Ezek minden testalkathoz jól állnak, csak meg kell találni a megfelelő fazont. Az A vonalú változatokkal például senki nem lőhet mellé, nagy előnyük pedig, hogy magas sarkúval és sportcipővel egyaránt kombinálhatóak, így nagyon változatos szettek állíthatók össze a segítségükkel.

Kötött ruha

A kötött ruha amellett, hogy most nagyon divatos, még kényelmes és praktikus is. Egyszerű felkapni a hideg reggeleken, szuperül melegítenek, és annyi fazonban kaphatóak, hogy mindenki megtalálja köztük az alakjához, ízléséhez leginkább passzolót. Viselhetsz hozzájuk bakancsot, loafert vagy tűsarkú csizmát, mindegyikkel csinosak lesznek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Csíkos felső 

A francia nők ikonikus darabja a csíkos felső, ami idén is előkerül a szekrényükből. Feldobja a legegyszerűbb farmeros szetteket, és mindenkinek sikkes, franciás megjelenést kölcsönöz. A kedvencük a fekete, a fehér, a sötétkék és a piros, de a színesebb változatok is csinosak. Egy élénk rúzzsal még mutatósabb megjelenést adnak.

Hosszú farmerszoknya

A hosszú, testhezálló farmerszoknyák újra virágkorukat élik. Ezek az alakot kiemelő darabok jó választások télen és nyáron egyaránt, szuperül mutatnak akár egy egyszerű pulcsival és egy bakanccsal vagy tornacipővel, míg egy szatén- vagy csipkefelsővel és egy magas sarkúval szexi hatást is tudnak kelteni. 

Egyenes szárú farmer

A skinny farmer helyett idén jobban kedvelik a kényelmesebb, egyenes szárú vagy anyukaszabású darabokat. Ezek nem feszülnek túlságosan a testre, mégis kiemelik az alakot, illetve főleg a derekat. Nagyon csinosak blézerrel és bokacsizmával, mokaszinnal vagy sportcipővel.

Fehér kabát

A fehér kabát nemcsak sikkes, de minden szettet képes még nőiesebbé tenni. Válassz egy hosszított, elegáns és letisztult darabot, hogy garantált legyen a kifinomult megjelenés. Az arany ékszerek vagy gombok tovább fokozzák ezt a hatást.

2023 legnagyobb szépségtrendjei

A Pinterest minden év végén összegyűjti, melyek azok a trendek, amik valószínűleg hódítanak majd a következő évben. Az elmúlt évek tapasztalata alapján ráadásul jóslataik 80%-ban be is jönnek. Természetesen most sem maradt el a felhasználók keresései alapján összeállított előrejelzés: mutatjuk, mik lesznek a legnagyobb szépségtrendek idén a Pinterest szerint.

Forrás: https://femina.hu/szepseg/francia-nok-oltozkodese-2023/