Egyáltalán nincs szükség különleges vagy extra színes ruhákra ahhoz, hogy valaki igazán csinos és sikkes legyen. A molett stylist például általában letisztult, egyszerű összeállításokra szavaz, mégis lenyűgöző a stílusa.

A 49 éves Anna Cascarina 25 éve dolgozik a divatiparban, és egyik legfontosabb céljának azt tekinti, hogy segítsen a nőknek jól érezni magukat a bőrükben az öltözködésüknek köszönhetően. Tudja, milyen fontos a megfelelő szettek kiválasztása, és ő maga is mindig elképesztően csinos. Nőies szettjei mindenkinek jól állnak, így érdemes ellesni a trükkjeit.

A 49 éves molett stylist mindig csinos és nőies

Anna általában a klasszikus darabokra szavaz, amik sosem mennek ki a divatból, és amiket sokféleképp viselhet. Persze, gyakran beszerez pár újdonságot is az aktuális divatból, hogy feldobja összeállításait, de az időtlen szettek a legnagyobb kedvencei. Kedveli az egyszerű fehér felsőket, a fekete nadrágokat és a hosszú kabátokat, de gyakran látni oversized blézerben, és arra is ügyel, hogy összeállításai ne rejtsék el teljesen a derekát.

A molett stylist öltözködésében az a legjobb, hogy amellett, hogy sikkes, bárki inspirálódhat belőle, ugyanis outfitjei minden testalkaton jól mutatnak. Nem visel túl szűk, túl mini vagy túl feltűnő ruhákat, de mindig nagyon sikkes.

Egy fekete, enyhén A vonalú midi- vagy maxiszoknya mindenkinek jól áll, a sötét szett pedig optikailag vékonyabbnak láttatja viselőjét. A kifinomult darabokhoz meglepő választás a sportcipő, de nagyon vagány.

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság – A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az öv, valamint a deréktájon ráncolt, húzott nadrág gyönyörűen karcsúsítja a derekát, a blézer pedig nyújtja az alakot.

A derékban húzott, kissé buggyos ujjú maxiruha szintén szépen formálja az alakot, és a dekoltázsra tereli a hangsúlyt.

Anna gyakran nyúl a fekete-fehér kombinációhoz, amivel soha nem lehet mellélőni.

Egy piros ruha mindig szexivé teszi a megjelenést, még akkor is, ha nem testhezálló. A lényeg, hogy emellé a szín mellé nem szabad túlzásba vinni a kiegészítőket. 

Hogy fest ugyanaz a ruha egy molett és egy vékony nőn?

Denise és barátnője, a vékony testalkattal rendelkező Maria Castellanos másfél éve robbantak be igazán a köztudatba, amikor ugyanolyan fürdőruhát húztak, hogy megmutassák, a stílusnak nincs köze az alakhoz. A fotó olyan sikeres lett, hogy azóta már számtalanszor szerepeltek azonos szettekben, az emberek pedig imádják a lányok kisugárzását és azt, hogy bebizonyították, hogy egy-egy divatos darab különböző testalkatokon is jól mutathat.

Forrás: https://femina.hu/szepseg/molett-stylist-stilusa/