Tabria Majors a Los Angeles-i Natural Model Management és a New York-i Muse Model Management modellje, munkásságát Instagram-oldalán több mint 1,6 millió rajongója követi.

A jelenleg 32 éves nő a Memphisi Egyetemen szerezte meg diplomáját a zenei alapképzésen, ezután produkciós asszisztensként kereste kenyerét Los Angelesben. Ekkor még nem is sejtette, hogy valaha modell válhat belőle.

Tabria Majors plus size modell

A gyönyörű nő korábban testképzavarral küzdött, elérhetetlen vékonyságú alakot tűzött ki céljaként. A közösségimédia-oldalakon megjelent korai posztjaiban gyakran taglalta aggályait kinézete, túlsúlya miatt. Jógázni kezdett, és edzőterembe járt, hogy formába hozza magát. Végül, 2014-ben egy ügynökség felfigyelt az Instagram-oldalára, és felkérték, hogy vegyen részt egy fürdőruhás magazinfotózáson. A divatlapban megjelent képeivel olyan nagy sikert aratott, hogy maga mögött hagyta produkciós asszisztensi állását, és belevágott a modellkarrierjébe – ismerd meg inspiráló történetét.

(Cikken belüli képek forrása: Getty Images Hungary, StyleFinds / Wikipedia CC BY-SA 4.0, Profimedia, borító- és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary)

A velünk élő nárcizmus – Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Forrás: https://femina.hu/szepseg/tabria-majors-plus-size-modell/