A tökéletes farmer kiválasztása egyáltalán nem egyszerű. Ahhoz, hogy megtaláld az alakodhoz legjobban passzolót, figyelni kell a szabásra, a varrásokra, a zsebekre, a plus size méreteket viselő nőknek pedig még nehezebb dolguk van. Még mindig viszonylag kevés üzletben árulnak ugyanis XL-esnél nagyobb darabokat.

Hogy egy kicsit megkönnyítsük a dolgodat, mi most a webshopokból válogattuk össze a legdivatosabb, molettek számára tervezett nadrágokat. Kényelmesek, nőiesek, és gyönyörűen kiemelik a telt idomokat.

Az ősz legdivatosabb farmerjai moletteknek

Idén ősszel továbbra is divatosak a bővebb szárú és a trapéz változatok, de a jól bevált anyuka- és skinny farmerok rajongói is megtalálják majd a kedvencüket körképünkben. Sőt, olyan nadrágokat is hoztunk, amik alakformáló hatással rendelkeznek, és kerekebbnek láttatják a feneket. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a szezon legsikkesebbjeit.

Olvass tovább! Ilyen ugyanaz a fehérnemű egy molett és egy vékony nőn

Két különböző testalkatú nő mutatta meg, hogy fest rajtuk ugyanaz a fehérnemű.

Intimitás hosszú távon – Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL – Vidám Színpad

Promóció

(Borítókép: Getty Images Hungary.)

Forrás: https://femina.hu/szepseg/molett-farmerok-osz-2023/