A sztárok mindig mesésebbnél mesésebb szettekben parádéznak a vörös szőnyegen. Dizájnerdarabjaikat persze egy átlagember nem tudná megfizetni, és valljuk be, sok közülük igencsak furcsa, de akadnak egyenesen csúnya, vicces kreációk is. 

Mindenesetre az biztos, hogy a legtöbbünk számára ezek az összeállítások maximum csak vágyálmok maradnak – kivéve akkor, ha valaki otthon készíti el őket magának, mint Angelica Hicks. A nő zseniálisan parodizálja ki a sztárok ruháit: úgy alkotja meg őket, hogy szinte mindent felhasznál, amit csak otthon talál. Az eredmény pedig mindig nagyon vicces.

A sztárok szettjeit parodizálja ki a nő

Angelica mindig is imádta a divatot, de általában kritikus szemüvegen keresztül szemlélte az egészet. Azok számára, akik nem hírességek, vagy nem a divatiparban dolgoznak, a dizájnerdarabok teljesen elérhetetlennek tűnnek, ami szerinte nagyon szomorú, szégyenteljes dolog – ezért is akart humorral tenni ellene. Ezzel akarta leküzdeni a korlátokat, és újraalkotni az emelkedettnek tűnő szetteket.

Innen is jött az ötlet, hogy afféle „csináld magad” módon alkotja meg a kreációkat otthon, méghozzá úgy, hogy mindent felhasznál hozzájuk, ami a háztartásban található. A végeredményt feltöltötte az Instagramra és a TikTokra is, videói és képei pedig gyorsan hatalmas sikert arattak. Előbbin 130 ezren követik, utóbbin pedig több mint 12 millióan lájkolták már profilját.

A ruhákat teljesen random módon választja ki, van, ami szerinte szinte beszél hozzá, míg más daraboknál azt nézi, hogy mennyire látja meg benne az abszurditást. Minden szett egy új kihívás, de mindegyik projektet nagyon élvezi.

Itt például WC-papír és szigetelőszalag segítségével alkotta újra a modell ruháját.

Így lesz menő ruha szemeteszsákból. Valljuk be, eléggé hasonlít.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mű pókhálóból Kim Kardashian csipkedarabja? Nála ez is lehetséges.

 Szintén egy zseniális szemeteszsák kreáció.

Neked hogy tetszenek Angelica ötletei?

A legbizarrabb ruhadarabok, amiket tényleg árulnak

A netezők megosztották azokat a szetteket, amik teljesen kiakasztották őket a boltokban és a webshopokban. Hihetetlen, hogy ezeket tényleg komolyan gondolták. Nehéz elképzelni, hogy ezek valakinek tényleg tetszenek, azt pedig főleg, hogy meg is veszik őket. Képeken mutatjuk a legbizarrabb ruhákat, amiket a netezők találtak.

Forrás: https://femina.hu/szepseg/sztarok-ujraalkotott-szettjei-angelica-hicks/