A hollywoodi sztárok nagy részének tökéletes a mosolya, ám ez sokuk esetében nem volt mindig így. Az ő külsejük sem volt egész életükben teljesen hibátlan, és bizony számos híresség fogai szabálytalanok voltak karrierjük előtt vagy annak kezdetén.

Régi fotóikon jól látszik, hogy bizony nem keveset jártak a fogorvoshoz azért, hogy teljesen szabályos, hófehér mosollyal hódíthassanak. 

Így néztek ki a sztárok, mielőtt megcsináltatták a fogaikat

A sztárvilágban elvárás a tökéletes mosoly, bár mostanában szerencsére lazultak a szabályok, és akadnak például olyan modellek, akik kusza fogakkal is elképesztően sikeresek. A hírességek nagy része azonban sokat küzdött a hibátlan fogakért. Jó részüknek fogszabályzója volt, míg sokan kerámia- vagy porcelánhéjakkal igazíttatták ki a problémás részeket, de rengeteg sztárnak van műfogsora is.

A Celebrity Dentistry nevű Instagram-oldal képeken és videókon mutatja meg, hogy néztek ki a fogorvos előtt és után, mennyit változtak attól, hogy megcsináltatták fogaikat. Cristiano Ronaldo egyik foga jóval a többi mögött volt, fogai formája sem volt szabályos, ezért a fogszabályzó, a pótlás és valószínűleg a kerámiahéjak mellett döntött.

Tom Cruise karrierje kezdete után nem sokkal határozta el, hogy helyrehozza fogait. Neki sem a valódi fogait láthatjuk, amikor mosolyog.

A cikk az ajánló után folytatódik

Morgan Freeman szintén megcsináltatta fogait. Nagyon látványos a változás.

Kylie Jennernek nem csak az arca és a szája változott meg. A plasztikai sebész mellett a fogorvost is sokat látogatta.

Kendall Jenner is korrigáltatta mosolyát, fogszabályzója volt, és fogfehérítésre is biztos, hogy rendszeresen jár.

Taylor Swift sem úszta meg a fogszabályzást. Szemfogait le kellett húzni a sorba.

Meghan Markle mosolya is nagyon más, mint amilyen tinikorában volt.

Victoria Beckham vakítóan fehér műfogsorra cserélte egyébként szabályos, természetes mosolyát.

Modellek, akik szabálytalan mosollyal is elképesztően sikeresek

A következő nőknek szabálytalan a mosolyuk, és eszük ágában sincs korrigálni: bebizonyítják, hogy nem kell feltétlenül irreálisan hibátlan megjelenés ahhoz, hogy valaki berobbanjon a divatvilágba. Kusza fogakkal váltak híressé, az ügynökségek szerint pedig ez a kis apróság még bájosabbá, elragadóbbá teszi őket, valamint a képeiket. Fotóikkal és sikereikkel sokaknak adnak önbizalmat.

Forrás: https://femina.hu/szepseg/sztarok-fogai-elotte-utana-kepek/