A fehér ing azok közé az alapdarabok közé tartozik, amikre mindenkinek szüksége van. Bár vannak, akiknek a hivatalos megjelenések jutnak róla eszébe, valójában sokkal több lehetőség rejtőzik ebben a blúzban a szövetnadrágos vagy ceruzaszoknyás, komoly és elegáns variációnál.

A hétköznapi szettekbe is szuperül beépítheted, ráadásul nagyon sokféleképp is viselheted az egyszerű, letisztult felsőt. Videókon mutatjuk, mivel és hogyan párosítsd, hogy igazán divatos legyen.

Így viseld a fehér inget idén

Minden évszakban jó választás lehet egy fehér ing, remekül rétegezhető, és talán nincs is olyan ruhadarab, amihez ne passzolna. Az alábbi videóban a The Lifestyle Cog bloggere hat csinos ötletet ad a viselésére: bemutatja szoknyával, trükkösen megcsavarva nadrággal, pulóver alá viselve farmerral, felcsomózva szaténszoknyával vagy épp egy póló fölé a sikkes és egyben laza hatásért.

De ha ez nem lenne elég, az alábbi videóból is tovább inspirálódhatsz. Lydia Tomlinson nagyon nőies viselési módokat vonultat fel. Felsliccelt vagy bőrszoknyával extra dögös, bő szárú, alaknyújtó nadrággal pedig elegáns és magabiztos külsőt kölcsönöz viselőjének. Mind az öt variációját érdemes kipróbálni.

Olvass a leggyakoribb farmerviselési hibákról!

Ne kövesd el ezeket a farmerviselési hibákat, ha igazán csinos és előnyös összhatást szeretnél elérni.

(Borítókép: Getty Images Hungary.)

Forrás: https://femina.hu/szepseg/feher-ing-viselese-2023-tavasz/