Valószínűleg sokan elgondolkodtak már azon, hogy lehet az, hogy minden sztár haja gyönyörű, dús és egészséges. Az tény, hogy nyilvános megjelenéseik előtt profi fodrászok veszik kezelésbe őket, és az is, hogy méregdrága hajápolók tömkelege áll a rendelkezésükre. De a valódi válasz az, hogy nagyon sokan parókát és póthajat viselnek – többek közt Kim Kardashian is.

A valóságshow-sztár igazi átalakulóművész a frizuráját illetően is, de bizony az ő tincsei is megsínylik az állandó festést. Egy videón most megmutatta valódi haját, és igencsak meglepte vele a netezőket.

Ilyen Kim Kardashian igazi haja

Kim Kardashiant általában hosszú, fekete hajjal láthattuk, de sokszor vállal be drasztikus váltásokat. Tavaly például a Met-gálán platinaszőke frizurával jelent meg a vörös szőnyegen, és később az is kiderült, hogy két nap alatt érték el ezt az extra világos színt fodrászával, Kim pedig nagyjából 15 órát töltött a fodrászszékben, és többszöri világosításra volt szükség.

Mindezek ellenére sem volt tökéletes a frizurája, hiszen a gyors szőkítéssel nem lehet szép eredményt elérni, ráadásul brutálisan károsítja a szálakat egy ilyen procedúra. A képeken látszott is, hogy nem lett egyenletes a szín, és néhol foltos volt, illetve a sárgásabb árnyalatok is befigyeltek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

És bár a hírességet ezután is szép hajjal láthatta a nyilvánosság, egy videóból kiderült, hogy a valóság nagyon más. Év végén lánya, North West töltött fel a TikTokra egy videót, amiben Kim eredeti tincsei láthatóak – és egyáltalán nem olyanok, mint amilyennek korábban láthattuk. Haja valószínűleg picit vizes volt, de így is látszott, hogy rendesen megritkult, és töredezetté vált. És a színe sem platinaszőke, hanem annál sötétebb. 

Ez a videó is bizonyítja, hogy nem szabad bedőlni a sztárok tökéletes külsejének.

Előtte-utána képek: ennyit számít egy jó hajszín

Egy tehetséges fodrász nemcsak új fazont vág vendégeinek, hanem a stílusukhoz, arcukhoz leginkább passzoló hajszínt is mindig megtalálja. Szakértőként tisztában van vele, hogy ezen a téren nem a divat az elsődleges szempont, és attól, hogy egy árnyalat nagyon menő az adott szezonban, még egyáltalán nem biztos, hogy mindenkinek jól áll.

Forrás: https://femina.hu/szepseg/kim-kardasian-igazi-haja/