A farmer persze sosem megy ki a divatból, de idén legalább olyan sikkesek lesznek a nőies, elegáns szövetnadrágok is.

Rengeteg színben és fazonban kaphatóak az üzletekben, így mindenki megtalálja majd az alakjához, stílusához illőt. Most képeken mutatjuk azokat a szabásokat, amik a legmenőbbek az évben.

A legdivatosabb nadrágfazonok

Laza, húzott darabok

A skinny fazonok egyre inkább háttérbe kerülnek, és átveszik a helyüket a bővebb darabok. A laza, kissé ejtett ülepű nadrágok visszahozzák a ’80-as évek hangulatát, és bár lezserek, kényelmesek, a megfelelő kombinációban nőiesek is lehetnek. Egy övvel kiemelik a derekat, sportcipővel a tökéletes, rohangálós szettek részei lehetnek, magas sarkúval és blézerrel pedig az irodába is megállják a helyüket.

Extra bő szárú fazonok

A bő szárú nadrágról sokan nem gondolják, mennyire csinos tud lenni. Az extra széles szárú változatok hódítanak idén, és igazi stíluskirálynő lehetsz bennük. Hegyes orrú cipővel különösen nőiesek, és szuperül mutat, ahogy séta közben együtt mozognak viselőjükkel. Érdemes magas, karcsúsított derekút választani belőlük, és bátran vállald be akár a szezon trendszíneit, a kéket, a zöldet és a pinket is.

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság – A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cargo nadrágok

A vagány, zsebes, és most már retrónak számító cargo nadrágok visszatértek – bár ennek nem biztos, hogy mindenki örül. Most viszont nem a katonai mintás darabok a legmenőbbek, mint a ’90-es és 2000-es években, hanem az egyszínűek, sőt még a cargo és az elegáns szövetnadrág szerelemgyereke is megjelent a trendek között. 

Szűk trapézmelegítők

A sportos joggerek helyét idén a szűk, melegítőszerű trapéznadrágok veszik át. A testhezálló, szintén retró hatású darabok egyszínű és mintás változatban is divatosak, de leginkább azok számára ideálisak, akik nem bánják, hogy nagyon kihangsúlyozzák az alakot.

Kosztümnadrágok

A kosztümnadrágok szintén a trendlista élére kerültek idén. A legsikkesebbek az élére vasalt darabok, a színek terén az élénk árnyalatok a legnagyobb kedvencek, de a szürke alapon fehér csíkos nadrágok is nagyon divatosak.

2023 legnagyobb szépségtrendjei a Pinterest szerint

A Pinterest minden év végén összegyűjti, melyek azok a trendek, amik valószínűleg hódítanak majd a következő évben. 

Forrás: https://femina.hu/szepseg/divatos-nadragok-2023/