Az 51 éves divatblogger, Renae Olivia imádja a csinos, divatos ruhákat, és szettjeit rendszeresen meg is mutatja a TikTokon.

A sikkes összeállításokra viszont nem csak pozitív kommenteket kap: a sok dicséret mellett egyesek azért kritizálják, mert úgy vélik, nem a korának megfelelően öltözködik.

Öltözködése miatt kritizálták az 51 éves nőt

Renae Olivia előszeretettel visel kivágott, testhezálló vagy mini darabokat, amik egyébként elképesztően jól állnak karcsú idomain, néhány embernek azonban nem tetszik a stílusa. A nő videóinál többen is megjegyezték már, hogy nem kellene úgy öltözködnie, mint egy fiatalnak, hanem inkább a korához illő összeállításokat kellene viselnie.

Érthető módon elege lett a kritizálókból, és videóban vágott vissza nekik. Bár sokan még mindig úgy gondolják, hogy egy bizonyos kor után a nőknek le kell mondaniuk egyes ruhákról, ez egyáltalán nem így van – ezt hangsúlyozza a blogger is. A posztban Britney Spears Oops!…I Did It Again című dalára mutat be még néhány csinos szettet, célozva arra, hogy megint megtette, megint olyan ruhákat vett fel, amit egyesek nem néznek jó szemmel.

A videó alatt sok olyan komment született, ami szerint Renae Olivia szettjei nagyon is inspirálóak, rengetegen dicsérték az öltözködését, és többen hangsúlyozták azt is, hogy nem kell megfelelnie mások elvárásainak, illetve hogy a kritizálók egy részéből biztosan csak az irigység szól. A blogger is megerősíti, hogy mindenkinek azt kellene hordania, amiben jól érzi magát, ami boldoggá teszi, nem pedig azt, amit mások elvárnának tőle.

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság – A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

TikTokján egyébként rengeteg zseniális öltözködési tanácsot ad, például, hogy hogy lesz igazán csinos a midiszoknya, hogy kell megkötni nőiesen a sálat, hogy érdemes viselni a garbót, vagy éppen, hogy milyen összeállítások mutatják magasabbnak, karcsúbbnak a viselőjüket.

Szerintünk Renae Olivia elképesztően stílusos, és nagyon jól teszi, hogy nem hallgat mások véleményére. Te mit gondolsz róla?

Frizurák, amik 50 felett különösen előnyösek

Vannak olyan vágások, amik igazán kortalanok, és mindenkinek jól állnak. És akadnak köztük olyanok is, amik ötven év felett különösen előnyösek. Csinos, nőies frizurákat mutatunk, amik gyönyörűen kiemelik az arcot.

Borítóképek: Instagram/renae.olivia.

Forrás: https://femina.hu/szepseg/51-eves-no-oltozkodes-kritika/