Bár egyre többen harcolnak az ageizmus ellen, sajnos a köztudatban még mindig élénken él az, hogy egy bizonyos kor után a nőknek le kell mondaniuk egyes ruhadarabokról, és a társadalmi elvárások szerint kell öltözködniük. Ha pedig valaki nem így tesz, annak általában jó néhány kritikával szembe kell néznie.

A 74 éves Colleen Heidemann minden elvárással szembemegy, és imádja a szexi, nőies darabokat. Mindig elképesztően nőies, de az biztos, hogy nem úgy öltözködik, mint a korabeliek – és pont ezért szóltak be neki sokan a TikTokon.

A 74 éves Colleen Heidemann öltözködése

A gyönyörű modellt 2011-ben ismerte meg a világ: egy divatblogger oldalára készített fotókat a karcsú, ősz hajú, elegáns nőről, képei pedig bejárták az internetet. Hamarosan már modellfelkérések érkeztek az egykori stewardesshez, aki azóta is lenyűgözi az embereket eleganciájával, szépségével és nőiességével. Imádja a divatot, szívesen visel merész, feltűnő szetteket is, amit néhányan nem néznek jó szemmel.

Bár a legtöbben dicsérik, és igazi példaképnek tartják, akadnak bőven olyanok is, akik túl kihívónak tartják stílusát, és úgy gondolják, hogy nem a korának megfelelően öltözködik. A modell szerencsére nem foglalkozik a rosszindulatú kommentekkel, maximum csak annyira, hogy videókban vág vissza a hozzászólóknak.

Volt például, aki fürdőruhájára tett megjegyzést, mégpedig azért, mert úgy gondolta, ennyi idősen már nem kellene ilyen darabot viselni. A modell válaszul egy videót tett közzé, amelyben még több úszószettben látható, és amelyben azt üzeni: „Viseld azt, amiben jól érzed magad! Minden test bikinibody.”

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság – A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Egy másik posztjában magas sarkú combcsizmában és miniruhában látható, és azt mondja: „Ne hagyd, hogy mások határozzanak meg! Erősek vagyunk. Nem vagyunk láthatatlanok. Úgy öltözöm a koromban, ahogy akarok.”

A modell szereti a rövid szoknyákat, a szűk ruhákat, a magas sarkú cipőket, a fényes anyagú darabokat, és elképesztő magabiztossággal viseli őket. Colleenből sugárzik az önbizalom, az életvidámság és a nőiesség.

Posztjaival tudatosan kampányol az ageizmus ellen, és arra hívja fel a figyelmet, hogy a divat nem kor kérdése: bárki követheti a trendeket, és hordhat sikkes darabokat attól függetlenül, hogy hány éves.

Öltözködése miatt kritizálták az 51 éves nőt

Az 51 éves divatblogger, Renae Olivia imádja a csinos, divatos ruhákat, és szettjeit rendszeresen meg is mutatja a TikTokon. A sikkes összeállításokra viszont nem csak pozitív kommenteket kap: a sok dicséret mellett egyesek azért kritizálják, mert úgy vélik, nem a korának megfelelően öltözködik.

Képek: Instagam/colleen_heidemann, Instagram/colleen_heidemann.

Forrás: https://femina.hu/szepseg/74-eves-modell-colleen-heidemann-oltozkodese/