A bobfrizura évek óta hatalmas kedvenc. Nőies, nem igényel túl sok formázást, szépen keretezi az arcot, és rengeteg különböző fazon létezik belőle, így mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban passzolót.

Bár mindig jönnek újabb hajtrendek, valahogy a bobot mostanában nem tudják legyűrni. A TikTokon például a #bobhaircut hashtaget már több mint 496 millióan csekkolták, a fodrászok pedig mindig újabb és újabb változattal rukkolnak elő. Képeken mutatjuk, melyikek lesznek idén a legdivatosabbak.

A legdivatosabb bobfrizurák

Vállig érő, tépett bob

A vállig érő, alul enyhén tépett bob tökéletes választás vékony szálú hajból, mert volument ad a tincseknek, dúsabbnak láttatja őket. Kiemeli, és vékonyabbnak láttatja az arcot.

A rövid bob

A rövid bob egyszerű, modern és nőies, határozott megjelenést kölcsönöz viselőjének. Választhatsz belőle tépett vagy kétoldalt hosszabb változatot, de a szögegyenes fazonok is csinosak. Arra érdemes figyelni, hogy hajlamos kicsit kerekebbnek mutatni az arcot, főleg frufruval.

A cikk az ajánló után folytatódik

A franciás bob

A francia stílus nemcsak az öltözködés terén hódít: a franciás bob tavaly is nagy kedvenc volt, és idén sem vonul hátterbe. Főbb jellemzői az enyhén tépett, rövid fazon és a ritkított, estleg középen elválasztott, tincsekben leomló frufru.

Az olaszos bob

Az olaszos bob az év legújabb, legnagyobb kedvence. A ’60-as éveket idéző fazont a tömörre vágott és gyakran befelé szárított végek, valamint a kócos, mégis elegáns hatás teszi annyira nőiessé. A Fehér Lótusz második évadában Luciának, azaz Simona Tabasco színésznőnek is ilyen frizurája volt.

A göndör, tépett bob

A shag és a bob keveréke különösen jól mutat göndör hajból. Az erősen tépett fazon tartást és formát ad a bongyor tincseknek, és játékos, szexi hatást kelt.

Az A vonalú bob

Az A vonalú bobra jellemző a felül megemelt, rétegezett, elöl kissé hosszabb fazon. Dögös hatást kelt, dúsabbnak láttatja a hajat, és nyújtja az arcot is.

A legrosszabb frizurák vékony szálú hajból

Az biztos, hogy nincs egyszerű dolga annak, akinek vékony szálú a haja. 

Forrás: https://femina.hu/szepseg/bob-frizurak-2023/