Az 51 éves Lizeth imádja a divatot, előszeretettel visel szűk, mini- vagy kivágott ruhákat, ezt viszont sokan nem nézik jó szemmel. Hatvanezer követője mellett – vagy épp között – akad ugyanis jó néhány ember, akik azért kritizálják, mert szerintük nem a korának megfelelő a külseje.

Az anya gyakran szembesül rosszindulatú beszólásokkal, de esze ágában sincs hallgatni rájuk. Ehelyett inkább videókban vág vissza a hasonló megjegyzésekre.

Külseje miatt kritizálták az 51 éves anyát

Lizeth rendszeresen megkapja, hogy egyáltalán nem néz ki annyi idősnek, amennyi valójában, egy videóban pedig azzal is viccelődött, hogy akárhányszor hallja ezt a mondatot, az öt percet ad az életéhez. Rendszeresen pózol rövid, szűk és csillogó ruhákban, a crop topokat is bármikor szívesen bevállalja, és megmutatja, hogy ötven felett sem kell lemondani semmilyen darabról.

Videóiban gyakran azokra a megjegyzésekre reagál, amiket az emberektől kap – mind személyesen, mind a TikTokon. Például, hogy egy-egy ruhája túl csillogó, túl szűk, nem illik egy ötven feletti nőhöz, vagy épp, hogy olcsónak hat a megjelenése. Sőt azt is megkapta már, hogy ennyi idősen rövidebbre kellene vágatnia a haját

A cikk az ajánló után folytatódik

Lizeth egyáltalán nem veszi magára az ilyen megjegyzéseket, inkább csak nevet rajtuk, és megmutatja, milyen magabiztosan viseli az összes olyan darabot, amit mások szerint az ő korában már nem kellene.

Azt hangsúlyozza, hogy a kor csak egy szám, és ettől függetlenül mindenki azt viselhet, amit csak akar, amiben igazán jól érzi magát. A kommentelők nagy része pedig nem győzi dicsérni a szettjeit, és nagyon inspirálónak találják az egész hozzáállását. Bár a stílusa lehet, hogy sokaknak nem jön be, egy biztos: jól teszi, hogy nem mások véleményére hallgat az öltözködését illetően. 

Olvass tovább! A 84 éves divattervező elképesztő öltözködési szabályai

A 84 éves divattervező, Carolina Herrera szerint vannak ruhadarabok és frizurák, amiket bizonyos kor felett senkinek nem szabadna viselnie.

(Borítókép: Getty Images Hungary.)

Forrás: https://femina.hu/szepseg/51-eves-anya-oltozkodese/