Október 26-án, az impozáns Párisi Udvar Hotel Elnöki Lakosztályában debütált a sajtó, valamint a kiemelt vásárlók előtt a Prieston ékszermárka új kollekciója, amely a Timeless Blossoming fantázianevet viseli.

A huszonkét darabból álló kollekció fülbevalókból, nyakláncokból, karkötőkből és gyűrűkből épül fel, amelyek 14 karátos sárga, illetve rózsaaranyból készülnek. Utóbbiakat fekete, míg a sárga arany ékszereket fehér gyémántok díszítik, aprólékosan, finoman megmunkálva, hogy valóban ragyogó kiegészítői lehessenek a megjelenésünknek.

A Prieston új ékszerei a női energiákat ünneplik

A japán cseresznyevirág-motívum a kollekció minden egyes darabján visszaköszön, amely szimbólum a nőiességre és a női energiákra reflektál. A modern, 21. századi nő egyre több szerepben kell helytálljon, akár a hagyományosan vett férfiszerepekben is, mely nem mindig szándékolt, de ez is a rohanó világunk egyik hozadéka. A virágból mint jelképből áradó harmónia segít emlékeztetni a nőket arra, hogy mindennap megéljék a női mivoltukat még akkor is, ha ez a rájuk nehezedő szerepek sokaságában időnként háttérbe szorul.

Korunk társadalma sztereotip módon mind a mai napig arra van berendezkedve, hogy egy nő ékszert leginkább egy férfitól kaphat ajándékba. Nagy Noémi, a márka alapítója arra szeretné ösztönözni a nőket, hogy igenis lepjék meg magukat akár különösebb indok nélkül is, mert egy ékszer önmagunk szeretetéről is szólhat. A mai nő identitását már nem csupán a párkapcsolata határozza meg.

Nagy Noémi számára fontos a társadalmi szerepvállalás is, ezért külön hangsúlyt fektetett arra, hogy ékszerei Magyarországon, egyfajta manufaktúra technológiával készüljenek, és minden egyes darab egy-egy hazai szakember kiváló keze munkáját dicsérje.

A cikk az ajánló után folytatódik

– Az arany és gyémánt ékszerek befektetésnek sem elhanyagolhatóak: történjék a világban bármi, az értékük állandó marad, sőt, növekszik – vallja Noémi. – Itt nem kell magyarázni, hogy mi az érték, mindenki számára érthető és nyilvánvaló, ezért is kedvelem az ékszereket, hiszen ez nekem is fontos szempont, nem szeretem a mellébeszélést.

A Timeless Blossoming kollekció a női létet ünnepli, és segít visszatalálni a feminin energiákhoz, hogy viselői az idők végezetéig virágba borulhassanak. A Prieston Timeless Blossoming kollekció elérhető a márka webshopján, időpontfoglalást követően pedig személyesen is megtekinthető és átvehető a márka showroomjában!

Ezek a legnépszerűbb illatok a parfümökben – Olvass tovább!

A citrusos, virágos és fűszeres illatok tartoznak a legnépszerűbb parfümösszetevők közé, amik gyakran megtalálhatók egy parfümön belül is.

(Képek forrása: Prieston)

Forrás: https://femina.hu/szepseg/prieston-ekszerkollekcio/