nem tudom és a „csak csinálj valamit” két olyan mondat, amelyekkel kapcsolatban a szépségiparban dolgozók vegyes érzelmeket táplálnak. Egyrészt aknamezőre lépnek, hiszen könnyen lehet, hogy a kliens és a sminkes vagy fodrász ízlése eltérő. Viszont ez egy kitűnő lehetőséget kínál valami új kipróbálására.

Oksana Trunova orosz sminkes annyiszor hallotta, ahogy nők ezeket a szavakat mondogatják neki, hogy végül összefogott Olga Tarasova fodrásszal, és együtt kezdték el freestylingolni a vállalkozó szelleműeket.

Előtte-utána fotókon a változás

A munka végeztével Oksana Instagram-fiókján oszt meg előtte-utána fotókat az átalakulásokról, a képek pedig tökéletes emlékeztetőül szolgálnak arra, hogy soha nem késő kísérletezni a megjelenéseddel.

A velünk élő nárcizmus – Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Képek forrása: Instagram/oxanatrunovamakeup

Forrás: https://femina.hu/szepseg/elotte-utana-fodrasz/