A C-vitaminos szérumok egyre nagyobb figyelmet kapnak, és egyre népszerűbbek – nem véletlenül. Látványos hatást képesek elérni a bőrön, ráadásul nem csak méregdrága változatok kaphatóak belőlük.

Ez a vitamin igazi multifunkciós összetevő, ami minden bőrtípus számára megfelelő, és több bőrproblémára is szuper megoldást jelent.

Olcsó C-vitaminos szérumok

A C-vitamin egy vízben oldódó antioxidáns, ami felveszi a harcot a káros szabad gyökökkel, gyulladáscsökkentő hatású, serkenti a kollagéntermelést, rugalmasabbá és ragyogóbbá teszi a bőrt, halványítja a pigmentfoltokat és a hegeket, valamint késlelteti a bőröregedést, csökkenti annak jeleit. Éppen ezért mindenkinek érdemes beiktatnia ezt a hatóanyagot az arcápolási rutinjába.

Krémekben, pakolásokban és fátyolmaszkokban is megtalálhatod, de talán a szérum az a forma, amivel biztos, hogy nem fogsz mellélőni. Ezek a termékek ugyanis magas koncentrációban tartalmazzák az összetevőt, könnyedek, nem zsírosítanak, jól beszívódnak, és friss, üde érzetet hagynak maguk után. Ha szeretnéd te is kipróbálni, nézz körül körképünkben: olcsó, de jó C-vitaminos szérumokat mutatunk árakkal, amikben biztos, hogy nem fogsz csalódni. Szerkesztőségünk jól bevált kedvencei is köztük vannak.

Instagram vs. valóság – A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Forrás: https://femina.hu/szepseg/olcso-c-vitamin-szerumok/