Sigourney Weaver, a 73 éves Golden Globe-díjas és háromszoros Oscar-jelölt amerikai színésznő mindig csodásan fest a vörös szőnyeges eseményeken, stílusa igazán csinos, nőies.

Az 1949-es születésű Sigourney Weaver olyan filmekben vált ismertté, mint a Nyolcadik utas: a Halál, amelyben Ellen Ripley hadnagyot játszotta, de a Szellemirtók-filmek Dana Barrettjét is ő alakította. Az Avatar első részében Dr. Grace Augustine-ként, míg A víz útja című második részben Kiriként, Jake és Neytiri örökbe fogadott lányaként tűnik fel.

A forgatások mellett a számára fontos ügyeknek is figyelmet szentel. Előszeretettel hangot ad véleményének környezetvédelmi kérdésekben, többek közt az óceánokat fenyegető veszélyek kapcsán. A Gorillák a ködben című filmje forgatása után a Nemzetközi Gorilla Alapítvány támogatója és tiszteletbeli elnöke lett.

Sigourney Weaver stílusa

A sztár stílusa elegáns, kifinomult, megjelenése mindig magabiztosságot, nőiességet sugároz. 70 felett sem fél az élénk színektől, remekül állnak neki a tűzpiros szettek is. Mutatjuk a legjobb kreációit az elmúlt évekből.

(Képek: Getty Images Hungary.)

Forrás: https://femina.hu/szepseg/sigourney-weaver-stilusa/