Akinek vékony szálú a haja, az tudja, hogy sok küzdelemmel jár. Valahogy sosem áll úgy, mint ahogy szeretnéd, kevesebbnek, szálkásnak hat, hajlamosabb a kiszáradásra, és esetleg még töredezett is – ismerős a helyzet?

A haj típusa legfőképpen a genetikától függ, de állapotát erősen befolyásolhatja a festés, főleg a szőkítés, a formázás, az ápolás, de néhány betegség, illetve a hormonproblémák is hathanak rá.

Bármiről is legyen szó, sokat segíthet, ha hajtápláló vitaminokat szedsz, a megfelelő balzsamokat használod a tincsekre, és az is nagyot dob az összhatáson, ha egy előnyös frizurára szavazol.

A legelőnyösebb frizurák vékony szálú hajból

Andrew Fitzsimons, a hírességek egyik kedvenc fodrásza és a saját nevét viselő márka alapítója, valamint Irinel de León sztárfodrász az amerikai InStyle oldalán árulták el, milyen fazonok a legjobbak ebből a hajtípusból, mi pedig az ő tippjeikből szemezgettünk. Kattints a képekre, és nézd meg, melyek azok a frizurák, amik tartást adnak a tincseknek, és dúsabbnak láttatják őket.

Olvass tovább! A legrosszabb frizurák vékony szálú hajból

Ha vékony szálú a hajad, ezeket a divatos frizurákat jobb, ha kerülöd.

Hogyan öregedjünk jól? – Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary, Instagram.)

Forrás: https://femina.hu/szepseg/elonyos-frizurak-vekony-szalu-hajbol-fodraszok-szerint/