Ebbe az egyszerű, tejfölös csirkeraguba friss, illatos petrezselyem is kerül. Tálalhatod rizzsel vagy krumplival is, de akkor az igazi, ha tésztaszószt varázsolsz belőle. Mivel villámgyorsan készen van, tökéletes választás arra az esetre, ha nem szeretnél sok időt eltölteni a vacsorakészítéssel.
A csirkemellet kockázd fel, szórd meg sóval és borssal, locsold meg egy evőkanál olívaolajjal, és tedd félre. Amíg pihen, a póréhagymát karikázd fel, a tejfölt pedig keverd össze a petrezselyemmel.
Serpenyőben olvassz fel egy evőkanál vajat. Dobd rá a befűszerezett csirkemellkockákat, kevergetve süsd át, majd szedd ki őket. Ugyanabba a serpenyőbe ismét tegyél egy evőkanál vajat és egy evőkanál olajat, és párold rajta puhára a póréhagymát. Forgasd össze a kisült csirkével, öntsd le a tejfölös szósszal, és forrald össze.
Source link