Szerinted melyik a legfinomabb húsétel karácsonykor? A pulyka, a kacsa vagy a hal? Gesztenyével töltve, baconbe tekerve vagy leveles tésztába burkolva: sokféleképpen tehetsz ünnepi fogást az asztalra.

Vannak pepecselősebb fogások, és olyanok is, amelyekkel alig van munka. Van, aminek már két nappal korábban neki kell állni, és van, amit akár pillanatnyi ötlettől vezérelve is elkészíthetsz, hiszen hamar készen van, és semmi különösebb hozzávalót nem igényel, mégis ünnepélyes.

A legfinomabb karácsonyi húsételek

Ebben a válogatásban a legfinomabb karácsonyi húsételeket gyűjtöttük össze. Akár az ünnep mindhárom napjára találhatsz köztük kedvedre valót. Többségük készülhet kis vagy nagy adagban, attól függően, hogy a szűk családra főzöl, vagy vendégül látod az egész rokonságot.

Instagram vs. valóság – A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link