A zöldségfasírtból tényleg nem hiányzik a hús! Számtalan módon elkészítheted annak alapján, hogy mi van éppen otthon, minek van szezonja, vagy mi az, amit a leginkább kívánsz.

A zöldségfasírtot azok is szeretni szokták, akik amúgy valamiért idegenkednek a nyers vagy párolt zöldségektől. A fűszeres kis lepényekbe általában kerülni szokott liszt, zsemlemorzsa és pirospaprika, de megbolondíthatod őket korianderrel, gyömbérrel, tejföllel, curryporral vagy akár reszelt sajttal is. Vannak, akik köretként fogyasztják őket, más családokban főételként kerülnek az asztalra: rizzsel, krumplival, salátával vagy valamilyen finom mártogatóssal együtt.

Zöldségfasírtok

A jelenlegi élelmiszerárak mellett különösen fontos, hogy ne pazarolj, és okosan használj fel minden maradékot. A hűtőben árválkodó sárgarépa vagy a tegnapról maradt leveszöldség is újjászülethet fasírt formájában. Ha már profi vagy, nyugodtan játssz a különböző fűszerekkel és mártogatósokkal is, hogy igazán változatosan tudd elkészíteni őket.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!

Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció





Source link