Szinte minden szaftos ételnek jót tesz, ha borral készíted. Legyen szó sült húsról, pörköltről, egytálételről vagy köretről, egy kevés vörös- vagy fehérbor biztos, hogy feldobja. Arra ügyelj, hogy a legtöbb recept kifejezetten száraz típust ír elő, így édeset ne tegyél az ilyen ételekbe!
A klasszikus vörösboros marhapörköltet és sült csirkét talán senkinek sem kell bemutatni, ám teheted az italt krémlevesbe, köretbe és rakott krumpliba is. Nem kell félni tőle akkor sem, ha gyerekek is vannak a családban, az alkoholtartalma ugyanis elfő.
Borral készült ételek
A hagyományos magyar és a francia konyha is szívesen főz borral, nem véletlenül. Ha most végignézed ezt a válogatást, te is rá fogsz jönni, milyen változatosan használható fel.
Három szakácskönyv ingyenes szállítással!
Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.
MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!
Tekintsd meg ajánlatunkat, kattints ide!
Promóció
Source link