Az őszi rakottasok vitamindúsak, laktatóak, és számtalan változatban készítheted el őket. Karfiol, brokkoli, sütőtök és még számtalan növény lehet az alapjuk: közös bennük az, hogy az igazi szezonjuk akkor kezdődik, amikor a levelek elkezdenek lehullani a fákról.

Vannak, akik a karakteres, paradicsomszószos vagy pörköltszaftos fogásokat keresik, mások a lágyabb, tejszínes változatokra esküsznek. Vannak, akik szerint nem beszélhetünk rendes ételről, ha nincs benne hús, sokan pedig szívesen kalandoznak egy kicsit a vegetáriánus konyha világában. Akármelyik tábort is erősíted, ebben a válogatásban meg fogod  találni azokat a recepteket, amelyek neked szólnak.

Őszi rakottasok

A hűvösebb, megfázásos hónapokban különösen fontos a megfelelő vitaminbevitel és a változatos táplálkozás. Szerencsére a természet bőven ellátott minket izgalmas őszi-téli zöldségekkel, amelyek egy cseppet sem unalmasak.

Olvass tovább! Tudtad, hogy az ételek színe sem mindegy a táplálkozás szempontjából?

Fogyassz minél többféle színű ételt, hogy az összes fontos tápanyaghoz hozzájuss. Most egyhetes mintaétrendet is mutatunk.

Hogyan öregedjünk jól? – Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary) 

Source link