A legfinomabb krémlevesek egymáshoz eléggé hasonló eljárással készülnek, mégsem válnak soha unalmassá. Legyen szó krumpliról, gombáról, brokkoliról vagy sütőtökről, elég egy kevés változtatás az alaprecepten, és a hét minden napján más-más könnyű levest tehetsz az asztalra.

Az igazán finom krémleves alaplével indít. Ezt vagy megfőzheted előre te magad, vagy készíthetsz házi leveskockát is, ami szintén segít kihozni a hozzávalók ízét. Sűrítéshez használhatsz lisztet, rizst vagy krumplit, ezek segítenek a leves állagát selymessé varázsolni.

A legfinomabb, selymes krémlevesek

Krémlevest egész évben főzhetsz, az igazi szezonja azonban az őszi-téli időszak. Ilyenkor kapható az élénk színű sütőtök, a brokkoli, a cékla. Egy nagy tányér melengető leves jólesik a korán sötétedő estéken, és mivel általában elég könnyű ételekről van szó, jólesik utánuk valamilyen tartalmas második fogás.

Feldobnád még valamivel a krémleveseket? Ezt tálald melléjük!

Ha maradt otthon egy kevés többnapos kenyered, házi krutont varázsolj belőle! Mutatjuk az elkészítését lépésről lépésre.

 

Intimitás hosszú távon – Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL – Vidám Színpad

Promóció

Source link