A bolti leveles tészta sokak nagy kedvence, és nem véletlenül, hiszen felhasználásával pillanatok alatt ínycsiklandó süteményeket lehet létrehozni – épp erre a gyorsaságra van szükség karácsony tájékán is!

Természetesen ez az időszak alapvetően a megnyugvásról, a békés várakozásról, a lelassulásról szól, de azért mindenki jól tudja, hogy karácsony tájékán valójában teljesen felpörög, pezseg az élet minden háztartásban.

Karácsonyi gyors sütik

A zserbó, linzer és egyéb népszerű karácsonyi sütemények mellett, melyek elkészítése általában időigényes, érdemes kipróbálni a leveles tészta adta lehetőségeket is. Nem kell nyújtani, lisztezni, keleszteni a tésztát, hanem elég elkészíteni hozzá a tölteléket, utána a kívánt formára feltekerni, és készen is vannak a friss, ropogós, meleg édességek.

(Cikken belüli képek forrása: Kiss Marietta Panka / Femina, Kercsó Dorottya / Femina, Getty Images Hungary, borító- és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary.)

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

Promóció

Source link