A különböző húsos tészták tökéletesek ebédre, vacsorára, vagy akár vendégvárónak is akkor, ha gyerekek is érkeznek látogatóba. A húsgombócos spagetti, a bolognai vagy a sonkás-sajtos sült tészta olyan fogás, ami minden korosztálynak ízleni szokott.

A húsos tészták általában paradicsomos vagy tejszínes szósszal leöntve készülnek. Készítheted őket főzve vagy tepsiben sütve. Van köztük olyan, ami fél óra alatt elkészül, és olyan is, aminek több órára van szüksége ahhoz, hogy az ízei jól összeérjenek.

Húsos tészták

Ha elkezdesz húsos tésztákat készíteni, hamar rájössz majd, hogyan tudod őket a saját ízlésedhez igazítani. Feldobhatod őket különböző zöldségekkel, kísérletezhetsz különféle húsrészekkel, fűszerekkel. Legyen szó villámgyorsan elkészülő csirkéről vagy sokáig puhuló marháról, mindenki megtalálhatja a neki legkedvesebb receptet.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!

Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Source link