A fahéjas-csokis kevert süti tésztájába narancslé is kerül, ettől lesz illatos. Munka alig van vele, csak keverd össze a hozzávalókat, és mehet is a sütőbe. Kitűnő választás akkor, ha gyorsan vágysz valami ellenállhatatlan édességre, vagy ha direkt olyan sütit keresel, amibe nem kell tojás.
A lisztet szitáld át, hogy levegős legyen, és keverd el a kakaóporral, a fahéjjal és a sütőporral. Add hozzá a cukrot és az alaposan megmosott narancs reszelt héját. Még jobb, ha eleve bionarancsot választasz, ami nincs vegyszerrel kezelve. Végül adagold bele az olajjal felváltva a narancslevet. Robotgéppel keverj belőle csomómentes tésztát.
A masszát egyengesd el sütőpapírral kibélelt tepsiben. Told 180 fokra előmelegített sütőbe 35 percre, amíg a beleszúrt villára nem ragad már rá a tészta. Tálaláskor ízlés szerint lekvárral kenheted meg a tetejét.
Source link