Ezt a krémes, gombás, tejszínes csirkemellet sűrű, sajtos szaft tartja egyben. Különösebb előkészületeket nem igényel, de előtte érdemes a húst bepácolni, hogy az ízek lejussanak a belsejébe.
A csirkemellet vágd nagyobb darabokra. Szórd meg sóval és borssal, locsold meg olívaolajjal, és tedd félre.
A gombát szeleteld fel, és kevés olívaolajon tíz perc alatt pirítsd meg, A serpenyőben adj hozzá sót, frissen őrölt borsot és petrezselymet.
A sajtot reszeld le. Öntsd hozzá a tejszínt, ízesítsd ezt is sóval és borssal.
A bepácolt hússzeleteket helyezd el egy tepsiben. Egyengesd el mellettük a megpirított gombákat, öntsd fel a sajtos tejszínnel, és alufóliával letakarva told 180 fokos sütőbe nagyjából egy órára.
Source link