Nem létezik olyan megoldás, amivel egyik napról a másikra tónusos izomzatú, formás lesz az ember feneke, de hogyha hetente többször, legalább háromszor beiktatsz olyan gyakorlatokat, amik megdolgoztatják a farizmokat, annak viszonylag hamar meglátszik az eredménye.

A popsi edzése nemcsak formálja a sokak számára „kényes” testrészt, hanem a mindennapokban is előnyökkel járhat. Hozzájárul az általános erőnlét javulásához, könnyebbé válik futni, lépcsőzni és túrázni is, stabilizálja a medencét.

10 perces popsiedzés

Érdemes lehet szeparálni a különböző izomzatok átmozgatását, időt szentelni a felső- és alsótestet érintő edzésekre. Szerencsére akár tíz perc alatt is keményen meg lehet dolgoztatni a farizmokat is. Az alább látható edzésterv változatos, különböző gyakorlatokból áll, amik nemcsak a popsit, hanem a hátizmot és a combizmot is edzik – nézd végig a gyakorlatsort, és kellő bemelegítés után próbáld ki otthon! Ha végeztél, ne feledkezz el a nyújtásról se.

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

Promóció

Source link