Deborah Adams ötgyermekes édesanya alatt a mérleg már 130 kilót mutatott, amikor belevágott az életmódjának a megváltoztatásába. Összesen 50 kilót sikerült fogynia kitartásának köszönhetően.

A 49 éves nő komoly indok miatt alakította át étrendjét. Túlsúlya következtében terhessége alatt vérrög képződött a tüdejében, ami koraszüléshez vezetett. Miután világra hozta gyermekét, elmozdult a vérrög, élet és halál között lebegett a nő. 

Deborah Adams fogyástörténete

A kórház intenzív osztályán kezelték, és szerencsére túlélte a megpróbáltatást a többgyermekes édesanya, aki elhatározta, hogy megszabadul a pluszkilóktól az egészsége érdekében. Már korábban is kipróbálta az 1:1 diétaként is ismert Cambridge diétát, ami hasonlít a ketogén diétához, csak közben állandóan konzultálni kell egy dietetikus szakemberrel is. Alacsony kalória- és szénhidráttartalmú étrendet ír elő, olyan szigorú szabályok szerint épül fel, ami hosszú távon egészségügyi hátrányokkal is járhat, így nem szabad az előírtnál tovább követni. Mindenesetre a most már egészséges nőnek bevált a módszer, ismerd meg inspiráló történetét. 

(Képek forrása: Profimedia.)

Source link