A 39 éves Lucy Nicoll alatt a mérleg már 159 kilót mutatott, amikor belevágott életmódjának a megváltoztatásába. A nőt teljesen sokkolták a képek, amik egy londoni kiránduláson készültek róla.

Az angliai Kettering városában élő, kétgyermekes édesanya nagyon jól érezte magát a családi kiruccanáson, de alig ismerte fel saját magát a vakáció alatt készült fotókon.

Lucy Nicoll fogyástörténete

2020 márciusában fogalmazódott meg benne a gondolat, hogy egy helyi fogyókúrás csoporthoz csatlakozik, aminek hála sikerült közel a fele súlyától megszabadulnia, és a ruhaméretei is drasztikusan megváltoztak.

Az 50-es méretű ruhák helyett ma már 36-os darabokat visel, és 159 kiló helyett legnagyobb örömére már csak 82 kilogramm a testtömege. A nagy váltás hatására teljesen ki kellett cserélni a ruhatárát, és még a személyisége is megváltozott ennek kapcsán.

– Visszatértünk a hétvégi kirándulásunkból, és a hotelszobában megnézegettem a rólam készült képeket – magyarázta a Yahoo oldalán. – Nem ismertem fel saját magamat rajtuk. Most már egyszerűen nehéz is belegondolni, hogy hogyan engedhettem el magam ennyire, hogy ilyen mértékben túlsúlyos legyek.

Természetesen jobb lett volna, ha már egy kicsivel korábban belevág az életmódváltásba, de még most sem bizonyult későnek ez a folyamat. Először az úgynevezett Weight Watchers fogyási programhoz csatlakozott, ahol kalóriaszámoláson alapú étrendet kellett követnie.

Ezek után áttért a Slimming World, népszerű fogyókúrás csoporthoz, ahol már négy érmet is kapott hihetetlen mértékű fogyása miatt. Ezek a győzelmek mind-mind arra sarkallták, hogy tovább folytassa a diétás útját.

A cikk az ajánló után folytatódik

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!

Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

– Szeretném megmutatni másoknak is, akik most hasonló cipőben járnak, mint egykor én, hogy igenis le lehet fogyni. Egyesek azt gondolják, hogy a kóros túlsúlytól lehetetlen megszabadulni, de ez egyáltalán nem igaz – mondta Lucy Nicoll.

A csoporttagok támogatása is motiválta, hogy az egészséges életút ösvényén maradjon. Mivel ők is túlsúllyal küzdöttek, vagy küzdenek még ma is, tökéletesen megértik őt, tudják, hogy mikor mire van szüksége ahhoz, hogy motivált maradjon.

– Múlt évben még a saját lányommal sem készítettem volna fotót az iskolabálon, hogyha előtte nem fogyok le. Nagyon örülök, hogy van egy szép közös képünk erről az emlékezetes eseményről.

Annak ellenére, hogy ténylegesen sokkal boldogabb és elégedett magával, még mindig testképzavartól szenved, és nagyobbnak látja magát, mint amilyen valójában. Ezenkívül krónikus fájdalom szindrómában is szenved, amitől testszerte fájdalmak gyötrik, és kóros álmosságérzet is, ám szerencsére fogyása óta a tünetek enyhültek. Mindenesetre még az állapota miatt komolyabb testmozgásba nem tudott belevágni.

profimedia-0760554950

De azért amikor csak teheti, gyalogol, a lépcsőzéstől sem fullad ki már annyira, és a vérnyomása is stabilizálódott. Még maga a Slimming World tanácsadója, Angela Byers is azt mondta, hogy Nicoll fogyástörténete nagyon inspiráló a csoport többi tagja számára is, büszkék rá.

Az étrendje megváltozott, korábban 3-4 toastszendvicset evett, ebédre szendvicset egy nagy zacskó chipssel és süteménnyel vagy fánkkal. Vacsorára egy pizzát fogyasztott el, és nasiként csokiszeleteket és chipset evett.

Most már reggelire joghurtot eszik és müzliszeletet, ebédre házi levest salátával, vacsorára grill csirkét halloumi sajttal és salátával, nasi gyanánt főleg gyümölcsöket fogyaszt. Egyáltalán nem bánta meg az életmódváltását, reméli, hogy története másoknak is erőt ad ahhoz, hogy belevágjanak.

Ez is érdekes: így alakul át a női arc több mint 50 kiló fogyás után

Az arcon is szembetűnő változás megy végbe a fogyás után.

(Képek forrása: Profimedia.)

Source link