Lauren Bridgland már 14 éves korától kezdve depresszióban szenvedett, lelki fájdalmainak enyhítésére pedig az érzelmi evés rabjává vált. 

Ahogy teltek az évek, úgy szaladtak fel rá a pluszkilók, mígnem néhány évvel később már 123 kilót mutatott alatta a mérleg. Ekkorra már teljesen elvesztette az önbizalmát.

Lauren Bridgland fogyástörténete

Végül arra jutott, hogy segítségre van szüksége ahhoz, hogy mentálisan felkészítse magát életmódjának a megváltoztatására. Szerette volna, ha sikerül feltárni a kóros kapcsolatát az ételekkel, hogy kordában tudja tartani magát. Végül a hipnoterápiát próbálta ki, elmondása szerint egyáltalán nem olyan, mint ahogy azt sokan elképzelik, megváltoztathatja az ember gondolkodásmódját, hozzáállását. Ahogy lelkileg kezdett jobban lenni, úgy változtatta meg egészségtelen szokásait is, letette az alkoholt, és összesen 41 kilót fogyott. Inspiráló története azoknak szól, akik hasonló cipőben járnak, mint egykor ő.

(Képek forrása: Profimedia.)

Szakácskönyv egy kis extrával!

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Source link