Sokak számára az egyik „legkényesebb” testrész a fenék, amit szorosan követnek a combok. Szerencsére nem lehetetlen formába hozni az alsó végtagokat és a feneket, akár egy 16 perces otthon is elvégezhető gyakorlatsorral, ami kifejezetten a lábakra és a farizmokra fókuszál.

A rendszeres testmozgás önmagában nem elegendő ahhoz, hogy látványos átalakulás történjen, oda kell figyelni a kiegyensúlyozott, főleg rostokban, fehérjékben és esszenciális zsírokban bővelkedő étrendre is az ételek adagjai mellett.

Otthoni edzés a kerek fenékért

A sikeres fogyásról elmondható, hogy arányait tekintve 30 százalékban múlik a mozgáson, és 70 százalékban pedig a táplálkozáson. Ez is jól mutatja, hogy egyik sem lehet teljes a másik nélkül. Kutatások szerint az edzésterv összeállításakor ideális esetben kardio- és erősítő gyakorlatok vegyesen jelennek meg, ez a kombináció támogatja legjobban a zsírégetést. Az alább látható gyakorlatokkal alaposan megdolgoztathatod a láb- és farizmokat, de előtte ne felejts el bemelegíteni, utána pedig lenyújtani.

Olvass tovább: napi 35 perc, de teljesen átalakítja a testet a spártai edzés

A spártai edzést kezdőként is lehet végezni, már napi 35 perc formásabbá teszi az alakot.

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!

Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Source link