Jó hír azok számára, akik odavannak a kávéért, hogy akár a reggeli turmixodba is becsempészheted jellegzetes ízét, nem beszélve arról, hogy így áldásos, fogyást támogató hatását is ki tudja fejteni.

A kávé felpörgeti az anyagcserét, növeli a nyugalmi állapotban elégetett kalória mértékét, és ismert étvágycsökkentő hatása is, mindemellett az agyműködést is serkenti.

Kávés turmixok

A szimpla kávé nem csoda, hogy az egyik legnépszerűbb reggeli ital, de ezt akár fel is tudod turbózni különböző fehérjében, esszenciális zsírokban gazdag összetevőkkel, amikkel együtt már akár a reggelit is helyettesítheted az így kapott turmixszal. A koffeintartalma nemcsak az anyagcserét serkenti, hanem a barna zsír termelődését is, ami plusz kalóriaégetést generál. Az alább látható receptek pillanatok alatt elkészülnek, és nagyon laktatóak, értékes rostokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal látnak el.

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

A velünk élő nárcizmus – Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link