Háromféle csoki is kerül ennek a finom kevert sütinek a tésztájába. Egyikből sem kell túlságosan sok, így a sütemény nem lesz túl tömény, és remekül harmonizálnak egymással a különböző ízek. A tészta a joghurtnak köszönhetően olyan lágy és szaftos.

A margarint keverd habosra a kétféle cukorral, majd add hozzá a tojást is. A lisztet keverd el a sütőporral, és a joghurttal felváltva adagold a tésztába. Keverj belőle csomómentes tésztát. A háromféle csokit vágd apróra, és add a masszához. Egyengesd el az egészet sütőpapírral kibélelt tepsiben, és told 200 fokos sütőbe 45 percre, amíg a beleszúrt villára nem ragad már rá a tészta. Ha a teteje túlságosan barnulni kezdene, fedd le alufóliával. Ha kész, vedd ki, várd meg, amíg kihűl, és utána szeleteld.

Még kevesebb munka lesz vele, ha csokichipset használsz hozzá, mivel azt külön felaprítani sem kell.





Source link