Ha feldobnád a csirkemellet, töltsd meg fetával és spenóttal! A bacon csodás ízt ad a tekercseknek, és gondoskodik arról, hogy ne száradjanak ki. Kínálhatod bármilyen krumplival vagy salátával, ha diétás verzióban készítenéd el. Serpenyőben, kevés olajban gyorsan átsül, kívül pedig ropogós lesz. 

Egy lábosban, kevés olajon fonnyaszd meg a spenótot, majd egy nagy késsel vágd apróra, és hagyd kihűlni. A fetát keverd össze a krémsajttal és a pépesített fokhagymával. A csirkemelleket középen egy éles késsel nyisd szét, de ne vágd át, majd szórd meg ízlés szerint sóval, borssal. Kanalazz rá a fetás keverékből, majd a spenótból, dobj rá kakukkfüvet, és tekerd fel. A csirkemelleket csavard be baconnel.   

 

Egy nagy serpenyőben, közepes lángon hevíts fel kevés olajat. Amikor a serpenyő felforrósodott, rakd bele a tekercseket, és süsd oldalanként öt-hét percig, vagy amíg belül puhák, kívül szép pirosak lesznek. 





Source link