A csirkecombokat a forgóknál vágd félbe, és szórd meg őket sóval. Az olívaolajat keverd el a pirospaprikával, a kakukkfűvel és a borssal. Kend meg a combokat ezzel a keverékkel, és pihentesd a hűtőben egy órát.
Amikor a pácolási idő letelt, egy serpenyőben olvassz vajat. A fokhagymagerezdeket késsel lapítsd ki, de ne vágd fel őket, hanem egyben helyezd az olvasztott vajba. Szórd meg szerecsendióval, kevergetve pirítsd egy-két percig, majd tedd mellé a bepácolt csirkecombokat, és nagyobb lángon piríts mindkét oldalukra kérget. Ezután szedd ki őket egy tálra.
A hagymát cikkezd fel. Ugyanabban a serpenyőben, amelyben a hús sült, szükség esetén még egy kis olaj hozzáadásával párold puhára. Tedd vissza bele a csirkecombokat, öntsd fel sörrel, majd fedd le, és kis lángon, gyöngyöztetve főzd az egészet fél óra alatt puhára.
Source link