Darált mandulából és konzervananászból pillanatok alatt elkészítheted ezt az egyszerű, szaftos kevert sütit. A gyümölcsöt vágd kis kockákra, hogy mindenhova jusson belőlük. A tetejét szeletelt mandulával szórhatod meg, de ha az nincs otthon, le is hagyhatod róla.

Az ananászkonzervet csepegtesd le, a gyümölcsöt kockázd fel.

A puha vajat kockázd fel, és keverd habosra a kétféle cukorral. Adagold bele egyenként a tojásokat is, és így keverd tovább, amíg a térfogata megnő. Egy másik tálban keverd el a darált mandulát a liszttel, a sütőporral és a sóval, és a tejföllel felváltva adagold a cukros tojáshoz. Végül add hozzá a felaprított ananászt is.

A masszát egyengesd el egy sütőpapírral kibélelt tepsiben vagy tortaformában. Szórd meg a tetejét szeletelt mandulával, és 180 fokon nagyjából 45 perc alatt süsd készre.





Source link