A krémhez a túrót keverd ki a cukorral, a tojásokkal, a kukoricakeményítővel, a mákkal és a vaníliaaromával. A megfőtt sütőtököt pépesítsd. Kanalazd hozzá a túrókrém egyharmadát, fűszerezd fahéjjal, szerecsendióval.

 

Egy tortaformát kenj ki vajjal és szórj meg liszttel. A közepébe halmozz egy adag túrókrémet, eköré kanalazz a sütőtökös rétegből. Így folytasd a kétféle krém adagolását, amíg el nem fogynak. Ekkor a süti tetejére késsel vagy tűvel még rajzolj szép mintákat, és told 170 fokos sütőbe 45 percre.

 

Közben készítsd el a tetejére való krémet. A tejfölt keverd el a sütőtökpürével, a tojással, a cukorral, a narancs reszelt héjával és kifacsart levével. A sütési idő vége felé kend a torta tetejére, majd told vissza a sütőbe tíz percre.





Source link